torsdag 1 mars 2012

Tröstbakar?

Har lämnat ännu en ganska jobbig natt bakom mig. Flera nattliga toabesök som får tarmen att köra igång- men inte på rätt sätt. Med köra igång menar jag börja krampa o ha sig men inte att den KOMMER igång. Det vore snarare än dröm. Men inte i det här livet.. ?

Uppe tidigt även idag. Passade på att baka minisemmelbullar. Inte lchf den här gången, utan lite mer eget recept. Ser bättre ut än lchf bullarna. Bättre format också. Man kan unna sig två utan dåligt samvete ;) Jag bakade dem på dinkel, ägg, stevia, olja, kokosmjöl, bakpulver, kardemumma, vatten.. de ser fina ut. Skall fylla dem med egen mandelmassa, den gör jag på agavenektar o mandelmjöl. Blir så mycket godare än mandelmassan från affären!!! Vet inte varför jag bakar hela tiden, men antar att jag kanske tröstbakar? Känner mig lite nyttig? Alltså inte hälsosamt nyttig utan nyttig rent "hitta på" mässigt. Slängde ihop en laxgryta efter frukost också. Tänkte bjussa mamma på den när hon kommer vid lunch. Blir en ensampromenad med hundarna idag. Ser inte så mycket fram emot det eftersom vädret ute inte är det bästa. Vad hände med solen?? Fick bada Lukas redan efter morgonpromenaden imorse (inge vidare kul magen är ivägen när man skall spola av honom i duschen o magsyran bara väller upp) då han var helsvart efter att ha gått en sväng runt området.. då gick vi ändå bara på asfalt.. så hur han ser ut efter lunch kan jag ju räkna ut med lilltån. Han kommer inte vara ren - bad igen. Urgh. 

För övrigt mår magen inge vidare idag. Visst, jag har fått ur mig en del, men det vill liksom inte släppa det som sitter där.. det fastnar hela tiden o värker. Ändtarmen värker, tjocktarmen värker.. börjar tro att jag fått nån form av inflammation sen jag låg inne av alla dessa stolpiller?? Något hände efter det där i alla fall för tarmen värker.

Imorgon är det dags för vanligt besök hos BM igen. Får se hur kurvan ser ut den här gången.. blev ju ett smärre uppehåll sist eftersom jag hamnade på sjukhus när jag skulle träffat henne. Men de hade bra kolll på bebis där, bättre än hos BM de gjorde viktuppskattning o dylikt med ultraljud och lyssnade på hjärtljuden stup i kvarten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar