lördag 31 mars 2012

Positiv överraskning

Jag fick faktiskt svar från min läkare i Sthm igår.. via mail.. ang nitroglycerinsalvan. Tyvärr rekommenderade han mig inte att använda den så länge jag är gravid men sen så.. det skall enl honom o kirurgen vara ok att amma efteråt..  dock säger de på apoteket att man inte bör amma när man använder den? Men jag får lita på mina läkare de känner ju till sånt här!!?

Tog på inrådan av min förlossningsläkare 3 tabletter oxascand igår. För att få sova lite. Hon menade ju att jag måste få vara lite utvilad innan KS.. så jag gjorde det.. efter mkt tvekan. Kände först ingenting så jag var mäkta besviken. Men på nåt sätt somnade jag - och sov ända fram till fem imorse! Bara en sån sak! Jises.. vaknade inet ens för att behöva gå på toa eller för att magen krampade.. gissa om jag var lycklig? Magen var dessutom lugnare imorse. Nu är den körig igen. Otroligt körig.. men nu har jag ju varit uppe ett tag o dessutom ätit.

Sista dagen med mat idag.. sen blir det till att leva på de där gräsliga näringsdryckerna hua.. jag ser inte fram emot det.. men om de kan hjälpa mig så.. är de värda varenda liten plåga.. först är det dock kalajs o sen har vi lite att dona med innan näringsdryckshelvetet slår in.. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar