fredag 23 mars 2012

Propavan - inatt funkade den (något)

Bestämde mig för att testa att ta två tabletter av min "gamla" medicin Propavan innan läggdax igår. Tog dem redan två o en halv timme innan jag tänkt gå o lägga mig eftersom jag vet att det tar lång tid för dem att verka.. hade dock inga förväntningar/förhoppningar om att de skulle göra det. Blev alltså positivt överraskad när jag halvvägs genom "Revenge" satt o somnade i soffan. Fick gå o göra mig iordning o somnade ganska snart- bara för att vakna någon timme senare o behöva springa på toa såklart..  men somnade ganska bra efter det med.. för att vakna igen. Så höll det på hela natten men jag fick i alla fall ett par timmars sömn vilket var precis vad jag behövde! Nackdelen är bara denna enorma hjärndimma(övertrötthet) som spökar såhär dagen efter. Man är inte pigg precis..

Att solen lyser ute och YR lovar sol hela helgen gör dock inte att jag mår sämre, Tvärtom. Sol hjälper i alla fall skallen att känna sig lite lättare till mods, även om kroppen vägrar hänga med.

Magen är fullständigt åt skogen, tarmen värker.. har fått ur mig en hel del idag. Tog tre tarmslim igår innan jag la mig, de senaste dagarna har jag bara tagit två.. och skippat oxypowdern.. den kör så förbannat i magen på mig och när det ändå inte går igenom som det ska..? Tarmslimen skjuter på men jag får ändå inte gå på toa "normalt" o denna värkande ändtarm som bara svullnar igen mer och mer gör inte direkt saken lättare. Jag undrar just hur slemhinnan mår för tillfället.. vill inte veta??

Försökte få tag på min handläggare på FK idag för att diskutera brevet jag fick igår, men då jag ringde klockan nio som de sa igår så var hon inte där.. "oanträffbar" jo, jag känner igen det där.. alltför väl? Hur ofta är de anträffbara eg?? Inte så ofta..  så jag ringde kundcenter istället och hela grejen går ut på att jag skall skicka in en ny ansökan (om förlängd sjukskrivning) och fortsätta skicka in mina läkarintyg? Min arbetsförmåga ska vara nedsatt med minst en fjärdedel.. jo, tjena de kraven uppfyller jag sedan länge.. man undrar vad meningen med detta är? Byråkrati? De vet om min situation, de har mina läkarintyg de vet att jag skall opereras.. vad är grejen?? Vända papper? Det verkar faktiskt inte bättre än så... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar