lördag 3 mars 2012

Vad ska man säga?

Syndade igår. Åt lite ahlgrens bilar och annat smågodis. DUMT! Jag vet att jag inte mår bra av det.. varför stoppade jag då i mig det? För att sköterskan på MVC påpekade att jag inte haft nån viktuppgång på tre veckor trots att jag ätit som en häst? Jag vet inte, men dumt var det. Ska inte hända igen. Inte ikväll i alla fall. Det är inte värt det. Inte ens speciellt gott.. får köra mina hemlagade desserter istället magen accepterar dem betydligt bättre.

Sov inte bra inatt heller. Tuffe var orolig o skulle upp o ner i sängen. Av nån anledning ville han inte själv hoppas upp utan skulle ha vår "support". Jag vet inte om han ansåg att Lukas låg ivägen och att det skrämde honom eller.. om han bara nojjade sig?

Tog 4 tarmslim o 2 oxypowder igår innan läggdax. Resultat? En stenhård mage som bråkar. Stenhård på utsidan alltså, Kladdig på insidan men skiten vill ju inte ut oavsett. Tarmen värker.. alla dessa medel.. de fastnar mest. Börjar bli orolig över hur det här ska gå. Det går ju definitivt inte på rätt håll.. :-/ Den som lever får se.. som vanligt urgh. Hoppas slippa besöka fler läkare nu. Jag är så förbannat trött på sjukhus o vårdcentraler så jag kräks.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar