lördag 10 mars 2012

Kramp i mellangärdet

Det är en fin morgon idag. Förmiddag kanske man ska säga vid det här klockslaget (klockan är ju trots allt över nio ;)) men det var en fin morgon tidigare också. Det ser ju inte direkt ut att bli sämre ju längre dagen går.. blåsa en del ska det men det får man leva med?! Man kan inte få allt..

Hur gick det igår då? Tja, inget vidare ärligt talat. Magen ville sig som vanligt inte trots att jag faktiskt fått ut en del under dagen. Körde ihop sig rejält under em/kvällen och efter middagen (som tyvärr bestod av en del potatis jag borde skippat den jag vet ju att jag inte mår nåt vidare av potatis.. ) var katastrofen återigen ett faktum. Maten ville inte ner. Den envisades med att hoppa upp o ner i matstrupen och ville inte lämna magsäcken. Resultatet av det hela blev en enorm kramp i mellangärdet som vägrade släppa och satt i resten av kvällen och natten. Sova? Glöm det. Ingen sömn för mig inte. Inatt heller. Var uppe hur många gånger som helst och knaprade i mig gastrosan för att förhindra kräkningarna som var påväg.. det lyckades jag i alla fall med verkar det som för jag slapp kräkningar.

Morgonen är dock inte bra idag heller. Tog 2 tarmslim och 4 oxypowder igår och resutlatet av det är en tokdiarré som inte vill lämna tarmen. Har tagit på tok för många resulax för att bli av med så mycket som möjligt av skvalpet i magen men det har lett till att tarmen är toköm och bara vill ut.. istället för att släppa fram.. livet är inte alltid en dans på rosor..  men man får försöka tro på att det en dag kommer bli det! Hur ska man annars orka? Min förhoppning är att den där dansen på rosor skall börja snart. Allt är relativt men snart i min värld kan vara allt från en dag till flera år...   efter tio års tarmhelvete lär man sig att saker o ting inte sker över en natt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar