söndag 4 mars 2012

Illamående mest hela dagen

Idag har varit ännu en dag i illamåendets tecken. Magsyra som envisas med att värka i strupen o vill upp stup i kvarten. Inga läkemedel eller naturpiller jag kan ta vill göra den nytta de ska. Det tar på krafterna att ständigt må dåligt, men man gör så gott man kan. Tyvärr märker jag att det går mer o mer ut över mitt humör som inte alltid är det bästa. Blir så arg på mig själv när det blir så! Vill inte vara en surkärring.. o känner mig som en mest för jämnan. De man älskar mest, som står en närmast är ju också de som drabbas hårdast. Fast det är dem man helst av allt vill skona... :-/

Gick en promenad med mamma o vovvarna idag då maken satt klistrad framför tv:n o vasaloppet. Skönt men ganska kallt. Bjussade på en fika o minisemla efteråt o hoppas att den smakade (det verkade så i alla fall ;)) sen dess har jag fått hjälp av min kära make att sätta upp staffliet jag fick i julklapp så förhoppningsvis orkar jag vara lite kreativ i veckan och skapa nåt oförglömligt ;)

De ringde från Läkarhuset precis. Jag har mailat några frågor till dem eftersom de är så svåra att nå på telefonen.. dels frågor kring tarmen som värker som skrutt o blivit toksvullen efter sjukhusvistelsen.. dels kring en knöl jag hittat i bröstet och börjat få för mig att det kan vara bröstcancer? Nu har jag förstått att förändringar i brösten är vanliga under graviditeten och förmodligen är det inget farligt utan bara en fettknöl eller körtel som vuxit.. men min BM tyckte ändå jag skulle kolla upp eftersom jag var orolig.

Dock hade de inga direkta tider att boka där nu.. om tre veckor först o annars är det akuttid som gäller.. så jag berättade att jag ska till NÄL på onsdag o frågade om sköterskan på LH trodde att de kan hjälpa mig där. Det trodde hon, så tills vi varit där o pratat med dem (som förhoppningsvis kan mer) avvaktar jag. Får jag ingen hjälp där blir det till att boka en akuttid i slutet av den här veckan eller början av nästa. Bättre veta än gå o vara orolig.. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar