fredag 23 mars 2012

En bättre förmiddag och en sämre eftermiddag

Magen mådde bättre i förmiddags, trots att jag hade enorma problem med ändtarmen som verkligen inte mår bra just nu. Fick ur mig massa skit (i klartext!)vilket gjorde att trycket nedåt minskade något.. den där svimningskänslan försvann tillfälligt i alla fall. Tog mig runt spåret med mamma utan att krevera vilket var ganska välkommet måste jag säga! Käkade en glass i solen.. bara en sån sak.

Dock har bakslaget kommit nu. Under eftermiddagen. Inget vill ut nånstans, vare sig gaser eller annat jox. Oavsett vad jag gör och magen spränger.. vill göra sig av med skit men det går inte :(det är en hemsk känsla. Värken därefter.

Har förberett fiskspett och en fransk kall potatissallad till ikväll o just nu bävar jag över hur jag skall få ner det? Känns som hela magen är sprängfärdig. Ändå har jag ätit relativt lite idag om man jämför med andra dagar. Solen utomhus har gjort dagen lättare, det skall jag inte sticka under stol med och det visste jag redan imorse. Men magen och värken.. de förblir desamma. De bryr sig inte om vare sig årstid, dag eller väderlek. Det enda de verkar varar bra på är att inte fungera som de ska. Det måste de vara mästare på...

Jag hoppas verkligen kvällen blir bättre än vad jag räknar med.. eller fasar för.. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar