lördag 24 mars 2012

Tokstopp i systemet

Kvällen igår var en pers. Nog för att jag kände på mig att det skulle gå åt pipan då eftermiddagsproceduren gick fullständigt åt skogen.. ja, fullständigt! Allt fastnade. Resulax, vatten, relaxit.. överdoserade dem allihop men inget ville fungera. Tokdiarré som envisades med att inte vilja lämna min kropp o min tarm. VÄRK! Att jag förberett en god middag gjorde ju inte saken bättre..  är trots allt en matoman som älskar att äta o att börja kvällen med katastrofläge när man vet att man har en god middag som väntar i ugnen.. det är ingen hit :-/  '

Det blev ingen hit efter maten heller, tvärtom. Eftersom jag redan överdoserat resulax o relaxit o tarmen sprängde som sjutton kunde jag inte ta fler.. gaserna satt dessutom bomfast i magen och det bubblade ända upp i magsäcken. Stoppade värmedynan i micron o bäddade ner mig i soffan. Hade hoppats på en skön kvällspromenad med maken o vovvarna men det blev inte så.. livet blir inte alltid som man tänkt sig.

Eftersom jag hade sån värk tog jag propavan även igår.. men hade inga större förhoppningar om att den skulle hjälpa .Det gjorde den inte helller.. :-/piller helt i onödan med andra ord! Känns som min kropp behöver chockas, bli tagen på bar gärning för att läkemedel skall fungera på mig.

Samma visa idag.. men nu har det kört fast rejält i tarmen. Nån form av propp o det känns som hela systemet är överbelastat (inte så konstigt för det är väl just vad det är!) starten på denna lördag kunde varit bättre..

Yr lovar sol längre fram inpå dagen men ute är det fortfarande dimma. Jag hoppas att yr har rätt och att dimman försvinner innan lunch.. vi får väl se!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar