torsdag 15 mars 2012

Några timmars sömn!

Gårdagen var något bättre än dagen innan. Klunkade i mig ett stooort glas med UlrainflamX på eftermiddagen och försökte hålla mig till minimalt med resulax..  det blev två på eftermiddagen som fick med sig mer än dagen före (då inget ville med) med det satt fortfarande fast en massa som värkte o skapade obehag. Bestämde mig dock för att försöka stå ut av rädsla att det skulle köra fast som dagen innan.. och stod ut bäst jag kunde.

Magen var tokjäsig återigen och bubblade som sjutton, speciellt i mellangärdet och nedåtgående colon, men inte fasiken gick det att knåda bort något..  la mig med en värkande mage och tvivlade på att jag skulle få nån sömn med tanke på all denna magsyra som hela tiden pressades upp (jag är förvånad om jag inte har sår i halsen/matstrupen vid det här laget!) men på nåt sätt lyckades jag faktiskt få några timmars sömn. Inte en hel natt, men det är ju knappast nån som räknar med heller.. så dessa timmar var guld värda för mig! Inga krampande hundar inatt heller,  tack och lov för det.

Snart dags att bege sig till MVC för att kontrollera bebis. Känns ganska meningslöst då jag inte känner att det ger mig något.. men men, för sakens skull så. Nästa vecka är en vecka full med läkarsamtal, sjukbesök och andra härligheter. Blir trött bara jag tänker på det. Blir många tidiga morgonar då.. men, men var sak har sin tid. På nåt sätt klarar jag det med. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar