lördag 10 mars 2012

Räkmacka, kladdkaka..

Det har varit en relativt lugn dag idag. Har som bekant inte mått nåt vidare. Tanken var att vi skulle ha några vänner över på middag, men insåg redan imorse att det inte skulle gå. Ringde dem för att meddela men då upptäckte vi att vi pratat runt varandra o de hade ändå inte bokat in vår middag förrän nästa helg (!) så det kan bli..  tur i oturen att jag var dålig och att vi ringde med andra ord. Maten gick åt pipan dock... eller inte åt pipan men den är förberedd så det blir många matlådor med liknande mat den här veckan! Kladdkakan står ju också o väntar på att bli uppäten.. en av de bättre jag åstadkommit faktiskt så det var lite synd att jag inte fick chansen att briljera med den. Nåja, mer kladdkaka åt oss.. urgh.

Gjorde varsin räkmacka till lunch också. Försökt lyxa till det lite.. när man mår dåligt får man göra så gott man kan? Har börjat måla babysängen också, som vi köpte för en billig peng av våra vänner..  går lite segt men det är roligt att se att det i alla fall går framåt!

Ikväll blir det obligatorisk melodifestival och dessa små "fyllda ugnsbröd" som var tänka till middagen. Jag hoppas de går hem o att magen inte bestämmer sig för att bråka ännu mer än vad den redan gör..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar