lördag 17 mars 2012

Havregrynsgröt..

Käkade havregrynsgröt till frukost imorse. Med jordgubbar, banan och sojamjölk samt en klick manukahonung - mest för de antibakteriella egenskaperna då :) Av någon anledning har jag plötsligt svårt för min "vanliga"frukost som så länge jag kan minnas bestått av ungefär samma sak: Yofu med banan och flingor av olika slag..  de där flingorna vill bara åka upp o ner i matstrupen på mig medans havregrynsgröten (som jag tidigare hade svårt att få ner) verkar tolereras bättre. Kanske för att grynen är mer lättsmälta när de legat i blöt över natten och kokat till ett geggigt mos? Jag vet inte, men saker som tidigare funkade bäst funkar helt enkelt inte alls just nu.

Får halsbränna av min tidigare "can´t live without" Lindt 85%-iga choklad. Käkade ett par bitar varje dag.. men nu? Den vill bara ställa upp det. Åka upp o ner. Går bättre med egna chokladbollar eller choklad som inte är fullt så skarp. Tyvärr. Ju mörkare desto bättre. Men tydligen inte just nu.

Kaffe har jag nästan helt tappat smaken för, tidigare var även kaffekoppen standard till frukost.. nu dricker jag lika gärna citronte och kaffekoppen jag kokar får jag sällan ner mer än hälften av. Det märks att kroppen är i olag!! Ska bli "spännande"att se hur den reagerar på dessa födoämnen när tarmarna inte konkurrerar om platsen med en stor bebis i magen!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar