måndag 12 mars 2012

Tredje natten utan sömn :(

Det börjar bli riktigt jobbigt det här... denna skärande, brännande smärta i halsen som liksom bubblar upp.. i kombination med en brädhård mage som bara tokvärker.. blir värre av att röra mig, resa mig, gå.. och ändå måste jag ju det. Flera gånger varje natt! Hemskt. Har byggt liksom en backe i sängen för att slippa ha huvudet lågt, men inte fasiken hjälper det. Knaprat i mig så många gastrosan att jag knappt kan räkna dem längre. Andapsinet verkar inte göra nytta för tillfället.. blev bättre med gastrosan i början men nu verkar även den blivit mer eller mindre verkningslös.

Ont i tarmen, svullet..  ömmande..  diarré som sitter fast. Låter som en gammal kärring men är ju inte äldre än 32. Beställt nya näringsdrycker. I förebyggande syfte. Inför snittet. Litar inte på min tarm, är ganska övertygad om att jag får ett smärre helvete (även om jag får det ändå!) efter snitt om tarmen är full av mat..  bättre leva på flytande några dagar innan beräknat datum.. och kanske några dagar efter för att vila tarmen.. låta den återhämta sig och låta kroppen ta hand om att läka snitt istället för att kämpa med denna överjävliga tarm!! Borde ha dem i slutet av veckan.

Ringde även operationskoordinatorn på Östra för att se om hon kan boka in ett preliminärt datum för min sns operation efter beräknad läkningstid från snittet.. men hon verkade inte jobba idag. Skrev ett mail och lämnade ett meddelande på telsvar. Terror??! ;) Gör man inget händer inget.. jag vet ju hur det funkar i vården..  man måste gapa för att bli sedd. Tyvärr. Ingen tackar en för att man är en behaglig patient.. förrän man är där så att säga. Gör man inget själv händer inget.

---när man talar om trollen--- det ringer---ringde---
Det var operationskoordinatorn från Östra!! Jises. Hade verkligen inte räknat med ett samtal så snart men jag är oerhört tacksam över det såklart! Hon kände genast igen mig (örh, undrar varför ;)) men ville väl inte egentligen planera in något innan jag fått bebis.. skulle dock tala med kirurgen så får vi höras vidare..  jo, jag är van vid det där.. men de har ändrat sina rutiner och har nya kontakter från medtroinc så allt behöver inte gå genom köpenhamn längre..  det underlättar antar jag. Men jag tvivlar på att jag får min operation före sommaren..  jag kan bara hoppas o hålla tummar o tår att jag har fel!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar