fredag 30 mars 2012

Tandläkare, MVC mm

Idag har varit en sån där dag. Massor att göra (passa) och lite tid för återhämtning. Känner att jag borde tagit tag i min avslappningsskiva såhär inför mitt planerade kejsarsnitt.. känns som jag skulle behöva lite vila.. men stereon är urkopplad sedan vi baxade in det nya vitrinskåpet och har inte kopplats ihop igen. Mitt fel, jag sa åt min make att det inte var så brådskande.. men inser att jag saknar mina dagliga stunder med skivan..  den om något har ju faktiskt lyckats att få mig att slappna av en stund..  gett mig lite andrum.. eftersom jag inte får det om nätterna.

Hur som helst. Först var det besök på MVC och lite blod som skulle tappas. Skulle vara där innan tio så jag såg till att gå upp tidigt och vara där i tid. Tjugo över nio. Dröjde dock till tjugo i innan jag fick komma in eftersom det inte fanns någon att anmäla sig hos i receptionen.. ärligt talat.. de springer inte direkt ihjäl sig.. med tanke på att de dessutom har rast kl tio kan man tycka att receptionen borde vara bemannad till dess... eller att det åtminstone fanns en klocka att ringa på. Icke. Hur som helst släppte ifrån mig blod utan problem och blev klar tio i.

Nästa besök var hos tandhygienisten.. Där fick jag vänta i tjugo minuter innan jag kom in. Under tiden ringde min förlossningsläkare på NÄL. Något stressande i väntrummet hos tandläkaren - men jag var oerhört tacksam att hon ringde! Mest för att bekräfta att hon fått mitt brev och ordinationerna från min läkare i Sthlm.. känns tryggt att hon sett dem. Fick dessutom talat om att jag varit hos kirurgen och att han talat om operation i samband med förlossningen så hon skulle försöka kontakta honom direkt.. när vi ses nästa gång får jag svar på om hon fick tag på honom eller ej och om det blir nån operation eller inte..  som det känns i tarmen nu hoppas jag innerligt att något drastiskt görs.

För övrigt har det varit en rätt jobbig magdag men fint väder ute! Maken ringde precis och talade om att bilen inte startar.. kanon.. vi firar nio månader som gifta idag och hade tänkt oss en liten myskväll men om han inte får hjälp med bilen inom kort så antar jag att de planerna går i stöpet eftersom vi planerat att han skulle köpa med sig lite thai hem ikväll.. :-/ det blir aldrig som man tänkt sig.. men efterrätt har jag i alla fall ordnat med ,) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar