måndag 5 mars 2012

Någon skall tämja våran vovve..

Eller nåt i den stilen. Lära oss hur vi ska hantera honom om inte annat. Denne lille terrorist alltså! Jag pratar naturligtvis om Lukas. Lukas the beast ;) Fast han väger "bara" tio kilo.. men är liksom områdets skällhund nummer ett. Misstänker att de flesta inom ett par km radie vet vem han är.. urgh.

Han lämnar ingen hund outskälld.. så att säga. Vår andra lille krake, Tuffe, säger inte många knyst (Förutom när Lukas får med honom i sitt tokskällande då o då) så där har vi inte så mycket att snacka om men denne lille best..  som idag. Fyra hundar och två katter på tio minuters eftermiddagspromenad (som jag tog bara för att få ut dem lite i solen efter att jag legat med min skiva.. så de skulle få lite utomhusluft och chans att pinka av sig inför kvällen) helt otroligt. Var helt slut när jag kom hem. Inte nog med att han tokskäller, han drar o sliter i kopplet också. Det låter vansinnigt men denne lille krake är otroligt stark och det är inte utan att han är nära att ha omkull mig ibland. Låt oss säga att jag var mäkta irriterad när vi kom hem från den här promenaden, som jag hade hoppats bara skulle bli en skön extrasväng runt kvarteret. Lunchpromenaden gick betydligt bättre. Då skällde han inte ut någon. Vi träffade nämligen inga andra hundar (vilken dröm!).

Ikväll har vi anlitat nån form av hundexpert (den andra under Lukas 1,5 år i livet) som skall komma o kika på honom o se om hon kan ge oss några tips för vad vi skall göra åt detta.. det och Lukas enorma avundsjuka.. då framförallt gentemot Tuffe.. som mest styker längs väggarna när Lukas sätter fart. Om Tuffe trippar fram kör Lukas fram som en ångvält :-/ men emellanåt (för det mesta) är de ändå goa vänner o använder varandra som huvudkudde.

Ser inte fram emot att ha besök här idag, magen är åt skogen o tokvärker.. alla dessa kräkningar o nattlig vakenhet sätter sina spår. Känner att orken inte längre finns där..  gjort mig ett "mellanmål" på sunwarriors protein med vaniljsmak som jag blandat med rismjölk. Lite extra energi och lättupptaglig sådan. Så får vi se om jag lyckas få i mig de andra pulvren jag beställt..  men jag tror inte det skall vara några problem, Är van att trycka i mig saker som smakar apa! Man vänjer sig med tiden ;) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar