lördag 24 mars 2012

En skön dag trots värk

Det blev en ganska bra dag idag trots allt. I alla fall den första delen av dagen, det vill säga den som börjar innan lunch och avslutas strax efter. Jag har en förmåga att dela upp dagen i halvor, vartefter de kroppsliga förutsättningarna förändras. Sjukt? Jag vet inte.. men det är för mig helt logiskt. Jag vet när på dygnet jag är som mest mobil, när jag är mindre mobil och när jag inte är mobil alls..

Jag är fullt medveten om att de dagar som startar med magvärk som inte ger sig sällan blir bättre under dagen.. snarare tvärtom. Idag var en sån dag, den började katastrofdåligt men en trevlig lunch hos mamma med brorsan, svägerskan, brorsonen, maken och våra vilda vovvar gjorde attt den i alla fall blev hanterbar! Trevlig dessutom. Det är skönt att omge sig med folk som känner till situationen och som kan ta den för vad den är - när man slipper sätta på sig pokerface och låtsas att allt är bra. Det blir sällan bättre då. Tvärtom även där.

Det soliga vädret har tyvärr lyst med sin frånvaro idag. Yr hade alltså fel.. dimman ligger tjock här fortfarande, men hos mamma fanns det faktiskt lite tecken till blå himmel! Solen visade sig några gånger även om temperaturen inte direkt var på vår sida. Man får vara glad för det lilla..  vi kunde ju grilla, bara en sån sak!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar