torsdag 8 mars 2012

Propavan..

Mådde fan igår. Trodde det skulle bli bättre efter att jag fått ut en hel del igår eftermiddag, fick magkramper till tusen och tillsammans med en massa knådande och joxande med magen lyckades jag klämma ur mig en del..  o sen ännu mer med mina medel.. men efter det körde det totalt fast och blev om möjligt sämre än innan. :( jag förstår inte..

Tokuppspänt och jäsigt och bubbligt.. stoppade i mig några gastrosan för att mildra den hemska magsyran som envisades med att komma upp men det gick inge vidare..  beslutade mig för att ta ett par propavan igen innan läggdax med förhoppning om att de kanske skulle ha lite effekt nu när jag inte tagit dem på länge. Alltså gjorde jag det o ja, de funkade igår! Blev svintrött o orkade inte ens se färdigt programmet jag börjat kika på på tv. Gick o la mig med en väldigt orolig o uppspänd mage. Vaknade dock hur många gånger som helst under natten med en hals som kändes som den var påväg att torka ut och en massa näsblod igen. Slapp dock kräkas, den känslan fanns där inte inatt.. men huh vad jobbigt att gå upp imorse..

Tanken är att vi ska på begravning idag. Gick upp extra tidigt för detta men magen är inte alls på min sida. Den tokvägrar att fungera och både tarmen och ändan värker som fan..  så jag vet inte, vi får se hur det blir. Kanske blir jag hemma trots allt.. även om jag ställt in mig på att jag skall fixa det här. Kommer tarmen inte igång har jag inte så mycket till val för den här värken kombinerat med en massa stillasittande.. det är mer än vad jag klarar av rent fysiskt just nu... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar