lördag 17 mars 2012

Magsyra..

Det var som bekant ingen bra dag igår. Inte alls. Inte nån gång. Fick inte rätsida på magen och vad jag än gjorde vägrade den att samarbeta det minsta med mig. Middagen var hemsk att få ner eftersom magsyran envisades med att tränga upp i strupen och maten ville med den upp. Varje gång jag svalde kändes det som magsäcken skulle sprängas.

La mig strax efter the voice, eftersom jag mådde så jävligt.. i och för sig har jag inte suttit uppe längre än till tio på bra länge pga dessa enorma magbesvär och denna överväldigande trötthet men när man tänker på det.. en fredagkväll? Japp, så ser mitt liv ut. Det är bara att erkänna. Tio är sent för mig.

Min kära make har ju byggt upp sängen så att jag liksom "sitter" när jag ska sova. Allt för att undvika dessa magsyreskjutsar som håller mig vaken o denna kramp som envisas med att hoppa på mig nattetid.. den i mellangärdet..  värker så jag lipar.. men det hjälper inte - med backen alltså. Magsyran kommer ändå..  den flödar och det värker i hela mellangärdet, strupen och magsäcken..  :(att ligga på vänster sida är inte ens att tänka på och jag får vara försiktig över hur jag rör mig, hur jag vänder mig.. måste tänka en extra gång på allt jag gör. Sömnen har helt klart halkat efter. Jag sov dåligt innan graviditeten men det här..  det står överallt om hur viktigt det är att försöka vila innan bebis kommer.. men hur gör man när man helt enkelt inte kan? När kroppen vägrar att ge en den sömn man så väl behöver...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar