onsdag 21 mars 2012

"Akutremiss - en vecka"

Den så kallade "akutremissen" (ja, det var så min läkare beskrev den eftersom jag skulle få slippa vänta med de besvär jag har..) tog över en vecka..  fick besked idag. Fått tid till rektoskopi / proktoskopi beroende på vad de kan göra och se med bebis i magen nästa onsdag. Försökte på alla vis få den tidigare, men icke. En snäsig sköterska förklarade att hon minsann lagt in en tid åt mig som egentligen var avsedd för något annat och att hon minsann ordnat så att jag får träffa en överläkare (är de inte det allihop???) samtidigt.. och att detta kommer nog bli bra ska jag se.. jo tjena.. låna min tarm utan dessa besvär en vecka o känn efter..  ?!!

Jag blir så trött.. jag förstår att det är många som har problem och att man inte kan ta sig an en patient mer än någon annan men vart finns medkänslan i detta land? När något är akut så är det verkligen akut..

Pga alla dessa sjukbesök som hela tiden krockar och alla dessa samtal med läkare hit och dit som jag själv skall koordinera beslutade jag att avboka / skjuta upp besöket på Uddevalla imorgon.. den där knölen får vänta.. tills bebis är ute. Som tur var träffade jag på en mkt förstående sköterska i telefon och hon lovade att vi fixar detta när bebis är ute.. tack o lov att det finns goda människor på denna jord!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar