söndag 4 mars 2012

Kräknatt

Usch, hade verkligen inte någon bra magdag igår. Inte på hela dagen. Fick ganska mycket uträttat ändå (ibland undrar man hur man orkar, men sen inser man att det gör man egentligen inte.. man har bara inte så mycket till val!) men var helt slut när eftermiddagen kom.

Käkade räkor på kvällen med surdegsbröd o fiskbilens egen aioli - nice! Tog dock stopp i magen ganska snart o jag blev knökmätt. Efter alla resulax, relaxit o bedövningssalvor jag använt igår för tarmen vågade jag dessutom inte ta fler än 3 igår kväll, och med facit i hand skulle jag behövt en till..   tuggade i oss lite hembakt äpplepaj med vanlijsås till melodifestivalen (som sög! Alltså, ärligt talat vem röstar vidare Torsten Flinck??? Eller stolpskottet, Ranelid det är nästan ännu värre! Fy fan säger jag bara.. jag var beredd - trodde aldrig jag skulle säga det här - att rösta på Sean Banan - jag avksyr honom - bara för att slippa se Torsten i final men.. tja.. uppgjort i förväg skulle jag vilja påstå!) och det skulle jag inte ha gjort. Den där pajen, hur god den än var, ställde till helvete i min mage.

Åkte upp o ner hela kvällen o trots flera doser andapsin ville det inte ge sig. Bubblade, puttrade o spände...magsyraattacker utom denna värld. Kände mig kräkfärdig hela natten. Vet inte hur många gånger jag var uppe o sprang? Slutade också med att jag fick hänga mig över dass o kräkas. Urgh. Jag hatar att kräkas! Men det behövdes..  hela magen krampade o lilltjejen därinne verkade ha nån form av brottningsmatch för sig med mina tarmar. Mådde fan helt enkelt.

Ännu en natt utan speciellt mycket sömn med andra ord. Hur jag mådde imorse behöver jag väl knappast redogöra för. Det säger sig nästan självt. Tog 3 oxypowder och 3 tarmslim igår men de har hittils inte gjort nån nytta. Har en tuff vecka framför oss.. vi får väl se hur den går..

Hundcoach för att få ordning på Lukas skällande, dragande o avundsjuka (hoppas vi!), föräldrakurs (helt fel tid och alltför lång stund för att det skall gå ihop med min mage..), besök på NÄL och träffa förlossningsläkaren samt kolla upp njurarna igen.. begravning..  ja, det blir lite mycket den här veckan. Kan just tänka mig hur man mår när helgen väl är här..  Men. . det är bara att ta en dag i sänder. Vad annars ska man göra? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar