måndag 26 mars 2012

En natt MED lite sömn :)

Även om gårdagen var bland de jobbigare på länge och jag hade molvärk i magen hela kvällen får jag tacka min kära make för den fantastiskt effektiva mjukmassagen sent på kvällen. Vet inte om det var den i sig eller kombinationen av den och den totala bristen på sömn natten innan (tillsammans med övriga dagars sömnbrist) som gjorde att jag faktiskt lyckades slockna igår..  sov fler timmar sammanhängande än jag gjort totalt senaste veckan även om jag som vanligt var uppe och sprang flera gånger under natten. VÄLKOMMET! Att få sova lite alltså..

Skippade tarmslim igår eftersom jag upplevt att den bara kör i magen och pressar på tarmen utan att ge nåt egentligt resultat, tog istället 4 oxyflush och magen var lite lugnare imorse.. fick ut lite mer och hade inte samma magsjukekänsla som jag haft de senaste dagarna. Tack o lov för det.

Magen är långt ifrån bra, men det finns grader i helvetet också och med tanke på hur sista veckan varit kan jag i alla fall för tillfället stå ut!!

Började morgonen med en kall hundpromenad för att mötas av ett läkarsamtal när jag kom hem, ett misslyckat försök att få tag på min försäkringskassehandläggare (för tredje dagen i rad) och ett brev senare till NÄL med läkemedelsordinationer från min läkare i Huddinge.. har börjat morgonen ganska effektivt tycker jag. Skall försöka ordna med det sista (en del i alla fall) inför nästa veckas kommande pers... otroligt orolig o samtidigt väldigt väldigt förväntansfull!

Solen lyser med sin frånvaro idag men smhi (vågar man tro på dem?) lovar 17 grader (!!!) imorgon så jag tänkte göra mitt bästa för att bli klar med så mycket som möjligt inomhus idag.. garderoben o klippa hundarna står främst på listan, vi får se hur mycket jag hinner med..  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar