torsdag 22 mars 2012

En tung dag i lätt solsken

Det har varit en ganska tung dag idag, rent kroppsligt menar jag då. Det börjar bli jobbigt att ta sig fram och att gå långa promenader med vovvarna tar på krafterna. Sånt som annars brukar GE mig kraft och ork. Idag var det en smärre pers att ta sig runt spåret med två tokskällande, dragande vovvar (jag och mamma mötte ett par andra hundar och tja, mina små killar gillar att skälla ut andra hundar huh.. ) trots att solen sken och det var rena vårvädret ute.

Tog oss i alla fall runt tillslut, även om det tog bra mycket längre tid än beräknat. Lagade en kall lunch innan jag landade i mammas trädgårdsstol på hennes baksida - i solen! Gud, så skönt.. om man bortser från att det är allt annat än bekvämt att sitta i det här tillståndet. Faktum är att INGET är bekvämt för tillfället.

Vovvarna verkade helt slut, de rejsade inte ens runt som de brukar.. de låg mest o flämtade på gräsmattan. OK några duster hade de, men långt ifrån i närheten av så många de brukar ha.

Kom hem tillslut och hittade en kallelse till kirurgen på NÄL i brevlådan (fast den visste jag ju redan om sedan igår) samt ett brev som bekräftade en mottagen remiss på Kungälvs sjukhus? Från min läkare på NÄL? Man börjar undra vad de håller på med.. huh.

I brevlådan fann jag också ett brev från FK. Mindre roligt. Sällan kul när man hör från dem. Känns som det är nog som det är.. men det är bara till att ta tjuren vid hornen och ringa dem imorgon, idag hade hon hunnit gå för dagen. Jag fattar inte hur mycket strul det skall vara att vara sjuk. Det räcker så gott ändå..  jag förstår att det finns folk som inte orkar med tillslut..  förutom brev från FK ringde även min BM och ville ändra på tiden för bastest inför op. Nu blir det måndagen före planerat snitt istället för fredagen veckan före vilket hade känts tryggare.. men tydligen får detta prov inte vara äldre än tre dagar gammalt? Vad vet jag.. Bara att le och boka in.. eller nåt i den stilen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar