onsdag 14 mars 2012

Hemska, hemska natt

Om dagen igår var jobbig men ändå ok så var eftermiddagen och kvällen ren och skär katastrof. Inget ville fungera. Tog totalt ca 10 (!!) resulax eftersom magen värkte och spände så men fick inte ut annat än själva medlet (varav en hel del fastnade i tarmen och spände ut ännu mer) och orsakade ännu mer tarmirritation. Vid halv tio tiden på kvällen la jag mig på brädan i ett sista desperat försök att bli av med smärtan, men det hjälpte inte. Inget ville ut. Gaser o vätska bubblade runt i magen men det stannade där det stannade. Punkt.

Sammanfattningsvis var det en helvetesnatt. Sov knappt nånting. Somnade vid fem och vaknade vid halv sex av en vovve (tuffe) som fick kramp i andningsvägarna.. fick göra en smärre heimlich (felstavat jag vet) på honom och fick honom i alla fall att sluta krampa och börja andas normalt - men var på helspänn efter det där.. Lukas fick nåt liknande igår när vi var ute på promenad. Inte helt ovanligt hos de här raserna, som är trånga i halsen och luftvägarna men det bruka inte inträffa så ofta.. och båda två inom loppet av ett dygn? Det var lite för mycket. Har själv börjat känna av pollen ute.. undrar om detta kan spela in även hos vovvarna?

Skall ha samtal med FK idag angående den handikappsersättning jag sökt. Får se hur det går. Inte minsta upplagd för nåt samtal. Känner mig helt knäckt. På alla håll ärligt talat. Vet inte hur länge till det här håller. Inatt var jag definitivt påväg till sjukhus.. :-/ om det inte vore för min jävla envishet så... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar