tisdag 28 februari 2012

Väntar.. på läkarsamtal..

Har varit uppe länge redan. Gick upp väldigt tidigt idag för att hinna gå med hundarna o slippa stressen över att få ett läkarsamtal när jag var ute på promenad med dem. Dessutom har magen spökat förjävligt inatt. Paraffinet? Urgh. Åker upp o ner i magen. Tog fyra oxypowder igår tillsammans med en tarmslim o detta paraffin.. men det verkar inte hjälpa det heller.. får lägga till fler tarmslim igen o se vad som händer.. just nu känns magen sprickfärdig urgh. Totalt.

Min läkare från Huddinge ringde mig precis, lagom stressad men han ringde i alla fall! Bara en sån sak. Fick pressa fram mina frågor för att inte få en lur i örat men inte så mycket revolutionerande där inte..  han skall försöka få iväg intg till FK denna veckan, men jag tvivlar fortfarande på att det blir av..  han hade ingen bra medicin att rekommendera efter kejsarsnitt för att få igång tarmen (det enda han kunde komma på var neostigmin, jag skall googla på detta) och paraffin.. det trodde han inte ett skit på i mitt fall .. kanske vid vanlig förstoppning som han sa men inte för mig..  så där fick jag det svart på vitt också..

Skall få testa botox igen när bebisen är förlöst och skall då även göra en ny analmanometri.. mindre trevligt men den brukar ju i alla fall ge en hint.. skall återkomma till honom när bebis är ute så skriver han en ny remiss till kirurgen. Ok, det var ju lite saker men inte så mycket att hänga i granen. Medicinen jag skall få testa mot IBD då bebisen är förlöst bör jag avvakta med tills efter amning eftersom substansen går över i modersmjölk.. det var ett tråkigare besked hade hoppats på att kunna testa nåt direkt. Pentasa heter den.

Som sagt mår just nu förjävligt, men vad är väl en bal på slottet..?

Bakat semlor a la lchf idag, vet inte varför men fick lite lust att prova. Ser dock mer ut som muffins än semmelbullar men de doftar ljuvligt av kardemumma! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar