lördag 25 februari 2012

Helg utan sjukbesök

Det har varit en fin dag idag. Solen har lyst större delen av dagen även om den lyste med sin frånvaro vid lunch. Jag ska inte klaga, det har varit underbart ute. Märks på alla människor som plötsligt visar sina vita nyllen ute!! Man inser att det faktiskt finns folk i alla dessa lägenheter ,) När det regnar ute möter man mest jämlikar.. det vill säga folk som släpar sig ut med sina hundar och försöker att fortast möjligt ta sig in igen ;)

Magen har inte varit bra idag. Tabletterna har inte riktigt velat göra sitt jobb och jag har fått trampa och använda mycket resulax o relaxit för att få bort det som suttit där o tryckt. Tarmen är toköm ... :(  MEN har trots allt lyckats få ganska mycket gjort idag och är nöjd med dagen i det stora hela. Möblerat om i sovrummet för att få plats med babysäng.. inte optimalt men i alla fall något vi kan leva med och det blev trots allt bättre än förväntat! Varit ute på två längre promenader och en på morgonen, lagat kycklingfärsbiffar och förberett kvällens efterrätt (det är trots allt lördag ;) trugat med Tuffe o försökt få i honom lite mat.. han är hopplös för tillfället o matstrejkar  rejält..  löptikar ute.. får hans testosteron att flöda.. är inte alls nöjd med det där!

Blir en lugn kväll ikväll. Melodifestival o tidigt isäng. Planerer att slippa sjukbesök den här helgen och försöka att bara ta det lugnt. Vårt luchsällskap imorgon har blivit magsjuka så det blir till att hitta på nya planer o fördriva söndagen på något annat sätt än planerat. Det lär väl i och för sig inte vara några problem.. finns alltid något som måste göras. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar