lördag 25 februari 2012

Lördag

Lördag förmiddag och solen skiner - Jaaaaa! Man blir nästan lite lycklig bara genom att kika ut genom fönstret - innan man ens varit ute. Tänk vad lite sol kan göra för en trött själ? Eller för vilken själ som helst inbillar jag mig? Om man nu inte råkar vara en sådan som inte gillar sol..

Natten var rätt jobbig. Magen värkte och jag hade svårt att komma till ro. Var uppe flera gånger inatt. Blåste som fan och lät som det var orkan ute. Nu var det väl knappast nån orkan men det lät en jäkla massa i alla fall. Som tur var låg Tuffe lugnt och sussade i sängen med oss, till skillnad från natten innan då han envisades med att krafsa i våra japanska kuddar :-/ liten hund - låter mycket!!

Magstatus den här morgonen var ingen hit. Tog två tarmslim o två oxypowder igår kväll, vilka fortfarande kör i magen men de har liksom inte velat göra sitt jobb. Fick ut en del efter brädpasset imorse, det fick jag men det var på tok för lite och gjorde alldeles för ont. Diarré ska väl inte göra ont? Kändes snarare som man försökte trycka ut ett bowlingklot. Mådde illa hela morgonrundan o frukosten var jobbig att få ner. Magsyran VÄRKER! Av lite yofu med hallon o hemgjord muesli? Urgh.

Jag hoppas det snart ger med sig lite grann. Kör ett cykelpass med vatten o resulax men än så länge vill magen bara reagera genom att jävlas. Det är lördag. Borde få lite "semester" men det skiter magen i. Känner mig bra sliten efter veckan som gått. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar