torsdag 16 februari 2012

Besvikelse efter uteblivet samtal

Det kom inget samtal igår.. från läkaren alltså. Satt hela dagen med telefonen i högsta hugg men icke..  jag vet inte varför men jag hade det på känn? Man blir så förbannat trött bara. man går där o väntar o väntar och lägger upp hela sin dag utifrån detta samtal - som aldrig kommer? Hade samtalet kommit, om så vid sju på kvällen hade det i alla fall inte varit förgäves men nu..  jag blir så trött..

Mailade min läkare de frågor jag tänkt ställa och hoppades på ett svar idag, men icke. Fick alltså ringa gastro igen och väntar nu på ett telefonsamtal från sköterskan som förhoppningsvis kan boka in en ny telefontid åt mig inom rimlig tid.. men som sagt.. man blir smått knäckt på kuppen!

Magen idag.. inte lika effektiv tömning som igår. Inte alls. Magkramper ok det har jag haft o lite har jag fått ut men effekten har inte varit densamma. Jag hoppas det är tillfälligt och att den blir bättre imorgon! Käkade en hemlagad semla igår kväll efter kvällsmackorna.. kanske inte så smart med tanke på att magen redan var överfull men gud så god den var.. nu var detta i jämförelse en ganska "bra" semla. Hembakt bröd (på dinkel o kokosfett och sötad med björksocker) och en mandelgegga av hemgjort mandelmjöl blandat med agavenektar..  "grädden" bestod av havrevisp blandat med vaniljstång och mosad banan.. så tja.. allt är relativt men den var i alla fall enormt god.

Fick en tokdipp igår kväll, efter maten.. blev sjukt trött (redan vid åtta!) o hade svårt att hålla ögonen öppna. Kände mig smått drogad. La mig vid nio, efter mästerkocken och missade nog halva programmet... minns i alla fall inte hälften av vad de lagade..  o sen har jag varit vaken i flera omgångar inatt. Mindre kul. Känner mig smått knäckt idag.

Hoppas på att min beställning av oxypowder skall vara med posten idag. Den som lever får se..  har även beställt nya skär till min andis klippmaskin till vovvarna, eftersom det jag har börjar sjunga på den slitna versen.. gav skäret ett rejält oljebad imorse och hoppas detta skall räcka för att klippa Lukas idag men vågar jag hoppas? Mirakel har skett..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar