lördag 11 februari 2012

Resulaxen funkar sämre

Det är bara att konstatera. Ju längre in i graviditeten jag kommer desto sämre funkar mina metoder för att överleva dagen. Punkt. Vad jag än gör så funkar det bara sämre o sämre. Mina "mastertricks" som varit mina triumfkort (om man kan kalla dem så?) är inte värda mer än en kass joker i kortleken nu..alltså, de har inte alls den verkan de en gång hade. Man börjar undra om man nånsin blir "människa" igen? Det vill säga så dålig som jag var innan.. då jag redan var urkass.. men då bräda o resulax i alla fall gav mig några timmars frist från den värsta smärtan?

Nu gör den knappt nåt. Hämtade ut sex paket (!!!) ja, sex paket med över hundra i varje.. det blir många resulax det. Läkaren hade skrivit fel på receptet o då blev det som det blev. Bara att tacka o ta emot.. men vart fan ska jag göra av dem? Under tiden menar jag.. nog för att det går åt många (läs ca fyra om dagen) men sexhundra??? Jag får komma på nåt bra. Det gör jag säkert också, men just nu..? Det står still i skallen på mig. Relaxiten skulle jag behöva flera av, den är något mer effektiv, i alla fall i kombination med resulaxen - men den går ju inte på läkemedelsförmånen vilket innebär att jag försöker hålla användandet av dem till ett minimum. Ändå stannar siffran på inte mindre än tre om dagen .. urgh. Det är dyrt att vara sjuk vill jag lova!

Ska försöka få iväg min ansökan om handikappsersättning/merkostnad till FK i början av nästa vecka. Skrämmande siffor när vi räknade på det tidigare idag, jag o maken. Man blir smått mörkrädd när man ser hur mycket pengar det rinner iväg på att bara försöka fungera.. o ändå fungerar man inte. Tänk o ha en kropp som sköter sig.. vilken dröm det vore... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar