lördag 4 februari 2012

Lördag lider mot sitt slut..

Så var kalajset överstökat för den här gången. Dessvärre med bortfall av både brorsan, svägerskan o lille brorsonen som återigen blivit sjuk och fått åka till sjukhus. Oroligt och inte det minsta kul. Jag får hoppas deras sjukbesök går snabbt o smidigt idag men tvivlar väl på att det blir så med tanke på att det är lördag och de skall ända ner till Göteborg. Urgh. Hade tänkt gå över med lite mat o tårta men det var ju innan jag visste att de skulle behöva åka ner till sjukan igen. Vare sig mat eller tårta kan hjälpa dem med det :(

Själv har jag haft en väldigt jobbig magdag. Värre än igår. Ändå var gårdagen den sämsta hittils den här veckan - tills den här dagen kom vill säga. Slog till rejält under förmiddagspromenaden. Sjukt ont. Innan middagen var det bara pangkatastrof. Vad annars ska jag kalla det? Dock gick själva middagen rätt bra. Jag överlevde den med men det var jobbigt att sitta ner. Som tur var verkade maten gå hem i alla fall och alla rensade sina fat. Tack och lov för det. Tårtan blev bra den med. Mer än halva gick åt, det får jag vara nöjd med. Dessvärre var det inte mycket rulltårta som gick, men jag förstår ju problemet.. är man redan mätt och har tryckt i sig två bitar tårta är det svårt att klämma ner en massa mer.. rulltårtan kom på efterkälken med andra ord. Jag får väl vara glad att det inte var tårtan som kom på andra plats. Den håller sämre än rulltvarianten och är svårare att frysa ner.

Snart dax för kvällspromenad o sitter här o trampar igen.. väntar på att relaxit nummer två (förhoppningsvis) ska hjälpa. Just nu går det sådär.. den vill inte riktigt verka. Den första gick över förväntan men den gjorde inte tillräckligt med nytta. Som jag sagt så många gånger förr så har jag svårt att sitta ner längre perioder och en middag som idag.. blir helt enkelt just sådan. Man sitter ner FÖR länge. Det tar tid att rätta till. På kvällarna när jag bänkar mig i soffan (strandar där) är de lite annorlunda. Jag mer sitt-ligger o viker inte magen på samma sätt. Dessutom vänder jag o vrider mig och knådar mellan varven. Det funkar inte riktigt på stolen..  man kan inte få allt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar