söndag 19 februari 2012

Problem med njurarna..

Helvetesnatt säger jag bara.. verkligen! Den värsta på länge. Började igår kväll med att jag fick täta uringträngnigar. Tog detta som ett tecken på klassisk urinvägsinfektion så jag stoppade i mig några urilan (det brukar göra susen ganska snabbt) men igår kväll.. icke. Det blev bara sämre. Sprang oftare och oftare på toa men fick inte ur mig mer än högst några droppar.. ändå kändes det som om att blåsan var sprängfull. Urgh.

Gick o la mig direkt efter den kassa melodifestivalen. Kass säger jag för att Björn Ranelid över hvuud taget tilläts vara med i tävligen med det där bidraget.. var det ens ett bidrag? Ett stort skämt och ett hån mot de artister som faktiskt försöker göra nåt vettigt av en ganska urlegad tävling skulle jag vilja säga..

Hur som helst..  jag sov inte många minuter inatt. Sprang på toa var o varannan timme. Varje halvtimme närmare bestämt. Tog fler urilan men det ville sig inte. Var uppe o sprang halva natten o sen började värken..  först som hugg i ryggen och sedan i buken. Huggen gick snart över till en mer konstant molvärk o hur jag än vred o vände mg ville den inte släppa. Hade så ont att jag lipade.

Bestämde mig för att boka en tid på vc för att kolla upp detta. Förberedde ett urinprov för säkerhets skull. Grumligt som fan. Trots att jag druckit massa vatten. Blev bara värre.

Trots att jag tog 2 tarmslim o 3 oxypowder igår kväll ville magen inte släppa igenom nåt. Inte ens på brädan.. vet inte när de senast var så illa. Bad maken ringa sjukvårdsupplysningen. Låg ju själv o lipade på brädan. Fick talat med en rar sköterska där som rådde oss att kontakta specialsförlossningen på östra vilket vi också gjorde. De hade inte plats att ta emot oss (man undrar vad fan de ska vara bra för? Har varit inskrivna där sen början av graviditeten men har fan inte fått nån hjälp hittils, det enda de varit bra på är att vara otillgängliga..) utan hänvisade oss till NÄL. Fick prata med en snäll barnmorska där som rådde oss att komma in. Hade dock redan bokat tid på vc (men där är de ju totalt inkompetenta!) så var lite kluven med tanke på magbesvären o att jag inte fått ut något ur tarmen..  vet hur det blir när det kör fast o jag inte jobbar bort det. Velade en del o beslutade gå med hundarna o ta två alvedon som barnmorskan rek. Blev lite bättre efter en halvtimme men värken är fortfarande inte borta. Beslutade alltså att ta oss till NÄL trots allt. Ringde upp men nu har det blivit kö.. fick en tid kl 14 o planen är att ta oss dit då.. men först måste vi ju avboka tiden på vc och det verkar inte vara det lättaste.. denna vårapparat.. men kan bli trött för mindre.. urgh.

Jag undrar vart den här dagen skall sluta? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar