måndag 13 februari 2012

Östra.. jag blir så trött!

Jag skall villig erkänna att jag inte har nåt vidare förtroende för läkarna på Östra Sjukhuset i Göteborg. Det var där jag började min skräckhistoria till sjukdom och det är där de gång på gång kränkt mig och lyckats klanta till det på ett flertal områden. Det var också där man satte käppar i hjulen för att jag skulle få göra min SNS operation i Stockholm. Man lovar guld och gröna skogar men håller sällan sina löften. Det har vi fått erfara ännu en gång, jag och min make, då vi gått där på specialmödravården i samband med min graviditet och min tarmsjukdom. Hittils har vi inte fått annat än en massa tomma löften. När man läser vad som skrivs i tidningar och på internet blir jag inte förvånad. Snarare uppgiven. Att låta sitt barn komma till världen på det stället känns inte vidare tryggt.. man måste veta sina rättigheter och kräva dem. Om man inte vill att besluten skall fattas över ens huvud vill säga..

Läs bla info om sen avnavling..
http://fodelsehuset.se/node/44

2 kommentarer:

  1. Va tråkigt att du känner så.
    Felix kom ju ut på Östra och vi är jättenöjda med bemötandet och vården. Nu behövde ju varken jag eller F någon specialistvård, men ändå. Och det där med avnavling vet jag inget om, minns inte hur de gjorde. Fast å andra sidan verkar han ju hittills klarat sig riktigt bra ändå! :)

    SvaraRadera
  2. Jag är glad att det gick bra för er del och att Felix mår bra idag :) Jag kan inte dra alla läkare över en kam såklart, men mina erfarenheter från Östra är inte de bästa.. speciellt när jag har min tarmsjukdom som ställer till det blir det problem när man inte får den vård man behöver och blivit lovad.. men jag hoppas det går bra när dagen väl kommer!

    SvaraRadera