lördag 11 februari 2012

Första dagen med tarmslim

Gjorde som jag sa igår och testade tarmslim igår kväll. Vågade inte lägga ner frukt o fiber så jag tryckte i mig lite drygt en halv tärning tillsammans med mina nya vänner, sömnpillren. Väntade två timmar efter mat med att ta min första tablett tarmslim (enl förpackningen och infon som medföljer skall man börja lugnt även om jag av erfarenhet vet att min mage sällan reagerar på "lugnt" det brukar behövas dunderkrafter för att få en reaktion.. om man inte bara ser till biverkningarna vill säga). Hur som helst. Magen var tokuppblåst igår kväll. Hela dagen pga vattnet jag tryckte i min stackars tarm på morgonen. Pajade hela dagen.

Kvällen var hemsk. Fick inte rätsida på magen nånstans och det var mest en ren pina. Dock var maten god (tack o lov!) och muffinsen, som jag fyllde med mandelmassa och havregrädde (de blev som små semlor, otroligt goda!) ska vi inte prata om.. för mycket mat, för sent men oj vad gott det var.

Så, vad hände då imorse? Inte mycket. Inte mycket alls. Jag hade nästan räknat med det. Vid femtiden tog jag även tre oxyflush för att putta på lite men inte heller det hjälpte. Fem imorse alltså. Fick köra min vanliga harang med resulax o bräda.. o fick ut mindre än övriga dagar denna veckan, vilket självfallet ledde till att jag nu har ännu mer ont i magen.. blir till att testa vatten o relaxit då.. för att se om det kommer igång nåt.. och sen blir det en större dos tarmslim ikväll. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar