lördag 4 februari 2012

God morgon lördag

God förmiddag kanske hade passat bättre? Klockan har ju passerat tio och börjar närma sig halv elva.. när jag är klar med det här inlägget lär den vara mer än så. Närmare elva kanske jag ska säga?

Det var en kylig morgon att vakna till idag. Minus fjorton grader och en väldigt kall promenad. Hundarna var halvförtjusta. Men det var ett friskt uppvaknande i alla fall.

Magen..? Är ungefär som igår. Ganska precis som igår. Började inte bra med andra ord. Fasar för hur den här dagen skall gå med tanke på att vi skall ha lite "kalas" här i eftermiddag. Jag hoppas att jag håller, men med det här utgångsläget tvivlar jag på att det kommer gå annat än åt pipan. Blir till att hålla ihop o sätta på ett pokerface med andra ord. Som vanligt när man vill försöka visa sig från bästa sidan.. vilken är det egentligen? Jag har nästan glömt..

Är ganska bra i fas med maten i alla fall, om man bortser från att kycklingen som jag ställt på balkongen för att svalna igår hade frusit.. tillsammans med drickorna som jag ställt där för kylning.. vår lilla kyl är redan smockfull så vad gör man? Nu står de på spisen och tinar istället. Får hoppas de inte är totalkvaddade. Det lär visa sig sen.. när det är dags att äta o dricka ;)

Sitter här o trampar igen och undrar hur jag ska få magen under kontroll idag. Inser att jag inte kan göra mer än jag gör just nu och blir irriterad över det. Man önskar man kunde göra så mycket mer. Men var dag har sin gång och idag är det bara att härda ut. Morgondagen kanske blir bättre? Mirakel har skett! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar