tisdag 7 februari 2012

Något lite bättre start

Hade en lite skönare morgon idag. Inte bra, men bättre än igår. Man får, som jag sagt så många gånger förr, vara glad för det lilla? Magen värkte inte lika mycket när jag gick upp och jag vaknade inte av magkramper. Hade inte lika mycket värk under hundpromenaden och kunde äta utan att det tog totalstopp redan i halsen. Det är jag otroligt tacksam för!!

Visst körde magen ihop sig igen då maten kom ner i magsäcken, men det hör ju till "det normala". Kämpat på bra med att få den i balans nu innan jag ger mig av hem till mamma - det har gått lite bättre än igår inte samma totalkatastrof - men det gör förbannat ont fortfarande. Det är märkligt vad man vänjer sig vid mycket. Ska det vara så?

I eftermiddag blir det mammas mat på bordet (gott!) och en liten (med stor bokstav!) LITEN semla till kvällsfikat..  hembakt så jag vet precis vad den innehåller. Bra, då slipper vi otrevliga överraskningar o hemska magreaktioner. Ingen mjölk, inget vetemjöl o inte massa jox. Mandelmassan har jag gjort av malda ekologiska mandlar, lite agavesirap o vatten. Man kan också göra den på dadlar om man vill ha klibbigare konsistens o ännu mer naturligt .- det blir gott oavsett. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar