fredag 24 februari 2012

Alvedon was the shit idag

Dagen började ju inte så bra med smärtor i nedre delen av buken.. ringde som sagt Fröja och fick rådet att ringa NÄL. Där tog det ju ett tag innan jag kom fram och när jag väl gjorde det var det till fel avdelning. Barnmorskan som satt där insåg dock att hon av nån anledning inte kunde koppla mig vidare så hon gjorde trots allt sitt bästa för att hjälpa mig (tack o lov!). Plockade fram min journal o kikade lite.. jag frågade om jag kunde ta alvedon o avvakta.. hon insåg att jag har ganska långt att åka bara för en kontroll och eftersom jag var där igår sa hon att det var ok. Testa alvedon o avvakta. Om det inte blev bättre rådde hon mig att återigen ringa Förlossningen o boka in en tid där.

Det tog ungefär 1,5 timme innan effekten satte in. Tog 2 st 500 mg. Det gjorde nåt! Tog mig runt med hundarna (med mammas hjälp, tack snälla mamma för att du finns!) det gjorde ont men det gick bra mycket bättre än imorse. Fikade lite med henne och lät henne provsmaka min mormors Elsakaka (eller tja, kopia av mormors kaka) betyget var, tack o lov, klart godkänt. Mindre söt än mormors och lite högre (hade nog för liten form till för mycket smet?) men den verkade klart gå hem.. skall själv testa ikväll tillsammans med maken o lite vanlijsås. Till "the voice" tänkte jag. Istället för godis. Hembakt kaka måste ju i alla fall vara snäppet bättre ,) mindre tillsatser (eller helt fri från!) åtminstone. Man vet vad man stoppar i sig.

Efter fikat klippte jag hennes toppar o sen la vi oss o slappade till hypnosskivan tillsammans med hundarna. Skönt! Jag somnade nästan.. efter det kändes värken snäppet något bättre och jag bestämde mig för att avvakta dagen ut i alla fall o se vad som händer. Den har inte kommit tillbaks ännu så jag hoppas att jag slipper den. Dyker den, mot förmodan, upp igen så kör jag en omgång alvedon till! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar