söndag 26 februari 2012

Oroligt natt

Hade en jobbig natt inatt. En ganska jobbig kväll också efter en påfrestande magdag. Fick ur mig hur mycket som helst med hjälp av alla dessa medel o tricks men det verkar inte spela nån roll för tarmen är konstant full ändå? Det värker o spränger o bubblar o har sig. Efter middagen igår fastnade maten liksom i magsäcken o låg där o jäste. Ville inte vidare. Magen spände upp o tarmen likaså. ONT!

Käkade min goda kaka till efterrätt o tom den gav mig enorm halsbränna. En vanilj o äpplekaka?! Vart finns syran i det liksom.. ok äpplen men det var ju i form av äpplemos. Hemskt. När jag skulle sova hade jag lyckats få någorlunda bukt med syran dock inte värken. Tog andapsin o det verkade hjälpa en del. Men när jag la mig.. något kom ikläm, mellan revbenen, och detta satte igång världens syraattack. Fick inte bukt med vare sig den eller värken,. Hur jag än vände och vred mig ville det inte sluta. Hemskt! Låg vaken större delen av natten o magen blev som vanligt bara värre och värre.

Mådde tokilla imorse när jag gick upp. Att tarmen inte spruckit än är ett rent under. Fått ur mig en hel del nu på morgonen men enbart tabletterna hjälper inte att tömma tarmen. De skjuter på o får den att mata fram men  de får inte tarmen att tömma sig. TYvärr. Där får jag ta till mina vanliga knep och dessa fungerar sämre o sämre. Hur mycket som helst har jag fått ur mig även idag men det hjälper inte! Tarmen spärrar upp o det kommer ännu mer som skapar enormt tryck. Skall bege oss ut på promenad i solen idag tänkte vi, lite picnick vid havet.. får se hur det går. Men behöver komma utanför dörrarna annat än den vanliga grusrundan här i krokarna. Blir smått deprimerad av att ständigt se samma omgivning. Jag hoppas magen håller någorlunda i alla fall 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar