söndag 26 februari 2012

En underbar dag på Stenungsön

Det har magmässigt inte alls varit någon bra dag idag. Magen vill inte vara med mig. Jag förstår inte.. alltså, att den inte lyder mig är ju ingen större nyhet (det är precis som vanligt) men att den värker så konstant o bubblar så mycket i mellangärdet PRECIS hela tiden - det börjar ta på krafterna. Dessutom all denna magsyra..

Nåja, jag trotsade min onda mage och tog mig iväg tillsammans med maken o vovvarna till Stenungsön för en promenad i solen idag. Helt rätt val! Knappt nåt folk när vi kom och gud så skönt det var i solen, speciellt där vi fann lä.. Vovvarna tyckte dessutom det var roligt att lufsa runt där då det var ett tag sedan vi besökte denna lilla ö senast. Vädret har liksom inte varit det rätta.. men idag var det det! Definitivt! Besökte bla Jungfruviken, där vi plåtade de mesta av våra bröllopsfoton och det var något av ett annat scenario som mötte oss idag: Isblock och fåglar som hoppade på flaken. Önskar jag haft med mig kameran. Enormt tjusigt var det!

Hittade en klippa i solen, skyddad från blåst och hade årets absolut bästa fikastund. Det kändes nästan vår!!

Efter fikan sa dock magen ifrån rejält, tror jag hade för mycket lök i min hemlagade kycklingburgare för det var samma sak igår.. urgh..  tog oss till ICA där jag fick springa på dass (blåsan rymmer inget längre urgh..) o passade också på att handla lite mat när vi ändå var där.. i mysbrallor.. vet inte när jag senast visade mig i mysbrallor på ICA? Jag hoppas ingen jag kände såg mig :-/ urgh.. maken sa att jag var ursäktad, men vad skulle han säga liksom.. han är rätt partisk i det där fallet :-/ O jag tror att jag i hans ögon skulle komma undan med nästan vad som helst "Bara för att jag är gravid" just nu. Han är nog lite skengravid själv tror jag ;) men bättre än make som förstår än en som inte gör det!! Alla gånger.

Väl hemma tog orken slut. Med besked. Så ybertrött o så ont i magen att jag vet inte vad.. la mig en stund med skivan o slocknade nästan.. men magen höll mig borta från den där riktigt sköna avslappningen.. kämpar med magen o för att försöka tömma den på det som värker just nu. Känns som det kommer bli en riktigt jobbig kväll. 

2 kommentarer:

  1. Haha, jag går alltid till Ica i håliga mysbyxor och allmänt sunkigt utseende och jag lovar mig själv varje gång att aldrig göra om det, för det är lika pinsamt varje gång jag träffar någon jag känner (händer jämt...typ nån man inte sett på flera år och ser man riktigt sunkig ut..). Men, händer samma sak nästa gång, försöker sluta;)

    SvaraRadera
  2. Eller hur! När man minst anar det.. dyker de mest välbekanta ansiktena upp.. från förr! Urgh.. då känner man sig lagom fräsch.. ;)

    SvaraRadera