fredag 3 februari 2012

Ljuva, onda födelsedag?

Jaha, då var man alltså här igen. Ett år äldre men hur mycket visare? Inte mycket skulle jag tro. Ännu ett år har gått och inte mycket har hänt på magfronten. Inte till det bättre i alla fall. Jo, det ryms ett litet knyte i magen, och inte bara massa trassliga tarmar.. det är positivt! (vem hade trott det för ett år sedan? Då hade jag precis fått tillbaks min mens efter tio år, blivit gravid och fått missfall.. skumma kropp?)

Men.. magen den visar sig från sin värsta sida idag. Såklart. Jag fyller ju år. Det brukar vara så på mina födelsedagar. Mår jag inte fan så mår jag sämre. Sämre än fan. Idag är en sån dag. Dessutom skall jag iväg till MVC och måste befria min igloo till bil från is. Hoppas den startar. Känner redan smärre panik över det där. Tiden går och börjar bli knapp. Jag måste snart ta mig ut och relaxiten kör runt i tarmen och vill inte göra sitt jobb. Jag ber till högre makter (och då är jag långt ifrån troende!) på att tarmen skall ge med sig inom det närmsta och ge mig åtminstone en liten break.

Har varit en ganska hektisk morgon. Vaknade tidigt pga magen o kelade lite med Lukas som envisades med att snusa i min halsgrop. Myspys?! :) Sen upp.. en timme tidigare än vanligt för att ha tillräckligt med tid innan MVC besöket. Hur gick det? Inte så bra.. magen strejkar, tiden går.. en timme försvinner fort. Slängde ihop en rulltårta för att ha något att bjuda min kära mamma på när hon kommer över o promenerar med mig idag. Dessvärre såg botten ut att bli rätt kladdig? Jag fattar inte.. men tror det kan vara kondens från bakplåtspappret.. jag borde rullat ihop den direkt. Dum som jag var lät jag den svalna på tätt underlag. Men men, vad är väl en bal på slottet? Den går säkert att äta ändå :) Fyllningen är i alla fall god!!

Tuffe matstrejkade imorse, men å andra sidan.. han åt som en häst igår. Jag får vara nöjd med det.

I köket står ett stoooort paket o väntar på mig. Min make gillar att retas ;) Han vill att jag ska våndas.. o jag får säga att det är med allt rätt. Jag är inte alltid så snäll själv det är kul att hålla sin kära på sträckbänken ibland :) men det ser inte ut att bli den diamantring jag efterlyst *S* paketet är på tok för stoooort för det. Kanske en pulka? Ah, det löser sig. Men jag har inte den blekaste vad det kan vara. Där har han lyckats bra. Sist fick jag ett staffli o massa oljefärger. I julklapp. Det var ett smart drag! Jag har pratat om att jag vill ha en duk o kladda lite på.. men har aldrig kommit mig för att köpa någon. Han löste det för mig. När orken och motivationen finns där.. ska jag se till att kladda ner något. Det får väl bli hans födelsedagspresent om inte annat *ler snett*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar