måndag 6 februari 2012

En grådaskig måndagsmorgon

Jaha, då var helgen alltså över (igen). Måndag morgon. Grådassig och kylig. Inte så kall rent temperaturmässigt men ändå. Solen lyser med sin frånvaro och himlen är täckt av tjocka, grå moln.

Magen.. vill inte vara med idag heller. Hade ett helvete att få ut något under brädpasset imorse och det går inte direkt bättre nu. Sitter här o tramapar med både resulax o vatten men det vill fasiken inte ut. Tarmen kör bara upp sig och ömmar. Vaknade tidigt även idag av att magen körde. Bubbel, gaser.. fast. :( Det är inte skönt någonstans. Var bara att gå upp. Tiiidigt.

Hoppas att min kompott snart skall framkalla ett toabesök men ärligt talat känns det långt ifrån så.... rensade lite i garderoben imorse.. ja, igen. Jag hittade en del att göra mig av med - alltid något! Jag gillar när det finns plats.. och avskyr när skräpet samlas på hög. Skräp=sånt man inte längre använder.

Då kan man lika gärna skänka det till någon bättre behövande. I garderoben gör det i alla fall ingen nytta.. speciellt inte när vi redan har trångt om plats som det är. Utan alla dessa onödiga prylar och kläder.

Verkar som mamma kommer hit och gör mig sällskap även idag. En liten promenad o kanske lite lunch.. trevligare att gå två än ensam. Speciellt som Lukas kommit in i någon form av tokskäll/dra period igen. Skäller ut allt som rör sig o inte går på två ben, drar åt alla andra håll än åt det vi är påväg.. tja, lite trotsålder helt enkelt. Han har sin egen vilja den lille grabben! Då är det bra att ha mamma med sig som i alla fall kan hålla i Tuffes koppel.. då kan man koncentrera sig på den lille besten och försöka förebygga hans små utfall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar