tisdag 14 februari 2012

Jises, magkramper.. något händer?!

Imorse hade jag det rent förjävligt. Vare sig över eller underdrift på den fronten. Jises. vilka magsmärtor :-/ Tog fyra tarmslim igår kväll innan läggdax och tre oxyflush inatt vid halv fyra eftersom jag ändå var vaken då.

Tuffe envisades med att vilja ligga alldeles på min axel så jag kunde inte röra mig nåt vidare heller.. magen behöver lite omväxling men men.. vad gör man inte när man har en sån guldklimp sussandes vid sin sida? Har inte hjärta nog att väcka honom ur hans skönhetssömn..

Hur som helst. Magen var otroligt uppblåst när jag gick upp och tre resulax och lika många brädpass senare insåg jag att jag inte skulle få ordning på magen innan morgonpromenaden. De ville inte få med sig något o de ville inte ut. Magvärken var ett faktum.

Tog mig ut med vovvarna och det blev som väntat bara ännu värre. Halt dessutom det har snöat inatt och det har dessutom smält o frusit till is under... skridskobana! Magkramperna jag fick kändes ungefär som de "toa hugg" jag fått de få gånger jag tagit till dulco.. alltså såna där hemska kramper som känns precis före man måste rusa på dass fast inte fullt tillräckliga för att kunna göra det.

Väl hemma började magen prata högljutt. Väldigt högljutt och kramperna blev ännu värre. Efter frukosten kunde jag tillslut springa på dass (!!!) utan bräda jihoo men urk vad ont. Fick ur mig en del o hann inte mer än spola förrän jag fick rusa dit igen.. så har det hållit på en sex gånger, minimalt i taget o toklöst o magen spänner upp o värker direkt.. men nåt kom ut? SKa jag skratta eller gråta?

Har efter tips från Annelie (tack tjejen!) bestämt att jag skall testa oxypowder som skall vara lite kraftfullare än oxyflush. Denna skall enl tillverkaren under försiktighet vara ok att använda även under graviditet så det är väl bara att testa..  skiten måste ju ut...  så jag gör ett försök. De har ju trots allt "nöjd kund garanti" med pengarna tillbaks om det inte funkar så vad har jag att förlora mer än lite mer magkramper? De har jag ju liksom gott om ändå.. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar