fredag 3 februari 2012

En hektisk dag..

Det har inte varit min dag idag. Inte alls. Jag vet, jag vet, jag fyller år. Borde ta det lugnt o försöka njuta lite av "min dag". Men vad är "Min dag" egentligen? Fylld av massa fåniga erbjudanden från butiker som försöker sälja på mig massa trams (nej tack!) och mer stress än vanligt.. massa som ska göras och snurr i bollen över det som inte hinns med. En mage som bråkar mer än vanligt. Ja, idag är värsta dagen hittils den här veckan. Fantastiskt bra kombination.. när allt man egentligen önskar sig är en liten break? Det är det enda jag inte kan köpa för pengar känns det som.. det enda jag inte kan få. Men det är egentligen det enda jag behöver.

Fick en symaskin från mamma. Välbehövlig den med - tack mamma! Nu kan jag kanske lägga upp gardinerna som folk.. istället för att köra min vanliga hederliga handtråckling som inte ser sådär vidare värst ut.. jag är trots allt ingen sömmerska..  :)

Bilen var igenisad när jag skulle iväg imorse. Inte någon bra fortsättning på en redan jobbig morgon. Barnmorskan var sen (en halvtimme) och magen blev inte snällare av att sitta där o vänta. När jag kom hem upptäckte jag dessutom att mina tårtbottnar sjunkigt till katastrof under natten och det var bara att slänga ihop nya.. har aldrig misslyckats med något så simpelt som tårtbottnar förut? Jag som tänkt fylla dem idag.. tji fick jag. Insåg efter försök nr två med samma gräsliga resultat att jag inte hade mer ingredienser hemma.. tack o lov att mamma var här och räddade mig i nöden genom en blixtvisit till affären.. mer ägg.. mer socker.. försök nr tre (med andra ägg) blev tack och lov kanon. Det måste vart något fel på de förbannade äggen? Allt annat gjorde jag precis likadant..  nåja, skam den som ger sig. Bottnarna är fyllda och väntar i kylen. Nu skall tårtan bara dekoreras också. Det tar jag tag i imorgon.

Isande kallt idag. Kall promenad med andra ord.. inte mycket till avslappning heller.. men det får ske ett annat århundrade? Bebis har varit livlig idag. Hela dagen. Förmodligen för att mina tarmar bråkar och trycker på lillen? En teori men inte så säkert jag har rätt.. jag hoppas tarmen skall lugna sig lite under kvällen men jag tvivlar. Har fått dammsugit av o känner mig helt slut. Unnat mig ett par chokladbitar och gjort en liten tårtbakelse till maken när han kommer hem..  rulltårtan får bli en del av morgondagens överraskning. Ifall tårtan mot förmodan inte räcker ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar