måndag 13 februari 2012

Sammanfattning av den här måndagen

Tja, vad ska vi säga. Som så många andra gånger.. underbart ÄR kort? Det vet vi ju redan. Känns som det är dags att komma med något nytt.

Dagen kan väl sammanfattas på ett vis. Jag hade en bättre morgon och förmiddag än jag haft de senaste dagarna och värken jag hade i magen var av en lite annan karaktär (mer sug/drag, lite som det var förr strax före lunch) men efter lunchen så sprack det som vanligt. Hej, verkligheten! Nåt i den stilen.

Fick i alla fall besök av min mamma under lunchen och lite promenadsällskap på det. Alltid välkommet. Inte lika skönt ute under lunchen som då jag gick med vovvarna imorse men det regnade i alla fall inte och det gick att klä sig bra.

Tuffe åt utan protest idag vilket var en tacksam överraskning! Att slippa truga med honom var liksom en börda som släppte från mina axlar. Lukas däremot, han kräktes upp hela frukosten på parketten så det var bara att sanera. Tack och lov fick han behålla lunchen. Inte för att det går någon brist på honom (tvärtom!) men det är aldrig roligt när de kräks.. man blir orolig.

Nu på eftermiddagen har det gått mer åt skogen igen. Vattnet har fastnat tillsammans med resulaxen och relaxiten sitter fortfarande kvar. Jag har lite tid att spela med innan jag ger upp för kvällen (det finns en gräns för hur mycket och länge man orkar hålla på..) så jag hoppas fortfarande att det kommer igång.. vore skönt med en kväll utan fler pass på brädan!!

Somnade nästan till hypnosskivan tidigare idag, det var skönt! Var vaken en del inatt så det var en tacksam halvtimme det där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar