onsdag 22 februari 2012

Magen åt skogen efter njurbäckeninflammation

Jaha, då var man hemma igen första dagen efter denna sjukhuspers. Mår jag bättre? Jag kräks inte i alla fall. Det är alltid något! Men magen.. denna magen.. vi ska inte ens prata om den. Har totalt lagt av o allt jag gör bara ställer till det (mer?). Tog 4 oxypowder igår innan läggdax för att sätta fart på skiten, men den verkade ställa till mer än vad den gjorde nytta. Spänner mest ut ändtarmen o värker. Vare sig resulax eller relaxit vill göra nytta. Man blir smått desperat? Mår illa dessutom. Känner mig varm o febrig o sjuklig.. nog för att jag går på antibiotika som ställer till det men ändå..

Läkaren från NÄL ringde mig idag. De hade tydligen fått svar på CRP som inte hunnit komma när vi åkte hem igår.. min sänka har gått upp till det dubbla (hade) från 50 till 112 så han ville ha in mig imorgon för kontroll av njurarna igen och för att ta en ny sänka.. det här är bara inte sant? Dessutom ville han ha journalkopior från östra (som vi skall till imorgon fm) ang det planerade snittet.. blir nervös bara av att tänka på alla dessa sjukbesök.. hur skall denna veckan sluta? Hade behövt lite lugn o ro men det verkar ta mig fan inte så...

Jag hoppas för guds skull att den gått ner imorgon. O att njurarna ser bättre ut. Vet i fan vad jag gör annars urgh.
O sen hoppas jag att journalerna från Östra är tydliga o att läkaren är samarbetsvillig den här gången..  nån gång skall ju vara den första?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar