söndag 5 februari 2012

Funkar sämre o sämre..

Efter all mat igår kväll var det kanske inte så konstigt att magen ballade ur totalt.. två stoooora bitar tårta (den är nästan slut, räcker till en bit var åt mig o gubben idag efter middagen) och en massa choklad.. plus mat.. inte jättebra för en känslig mage som redan är åt skogen. Men svårt att göra det ogjort nu. Somnade med hjälp av propavan även igår, men vaknade tidigt imorse av att magen körde o bubblade.. fick jag ut nåt? Knappt. Två resulax och en timme på brädan senare var det lika katastrof som innan jag tog dem. Inte mycket ville ut. Morgonpromenaden med hundarna var bra jobbig..  mådde illa.. ville kräkas.. men tog mig runt .Frukosten var inte alls speciellt god. Mest en pers att få ner.

Tog ännu en resulax med lite vatten. Det fick bort en del. Nån form av propp? Sen en relaxit som fick med sig mer o ännu en som fick med sig massa uppjäst färgglad gojja.. lite av värken släppte i alla fall men det går segare o segare att få effekt. Tarmen vill inte. Mina gamla knep biter inte. Jag tror mycket har med bebis att göra o hur lillen ligger. Hur den trycker på tarmarna och sådär.. men det är inte helt lätt att bara "acceptera" att det är så när det känns som man skall tuppa av pga smärtan?

Jag hoppas den här dagen blir lite bättre än gårdagen. Maken är ute o åker skidor (hurtbulle) och jag skall passa på att röja lite här hemma. Enklare att göra när ingen är hemma o stökar ner ;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar