onsdag 15 februari 2012

I väntan på läkarsamtal.. :-/

Jag avskyr såna här dagar. När man sitter o passar på telefon hela dagen. Man har en avtalad tid, idag mellan 13-15 men man har ju lärt sig att de här samtalen kan komma när som helst på dagen - eller kvällen för den delen. Man är så sjukt glad bara de hör av sig. Läkarna alltså. På nåt sätt anpassar man hela dagens aktiviteter efter de här samtalen. Ibland kommer de inte ens.

Klockan har passerat tre så jag känner mig smått nedstämd, då läkaren skulle ringa innan tre.. men jag vet ju av erfarenhet att han kan ringa när som helst fram till 19 ikväll.. så hoppet är inte helt ute än. Så länge det finns liv..? Så förbannat jobbigt bara att hela tiden gå o vänta o vara på helspänn o inte kunna släppa telefonen ur sikte. Bära med sig den på dass, ha den i fickan i köket.. och så vidare och så vidare. Det är inte vidare avslappnande. Tvärtom.

Vädret har varit kalasfint idag. Önskar jag hade kunnat ta en jättepromenad i solen men vare sig hundarna eller min mage var inställda på det idag. Hundarna fick ont i tassarna av isen på marken och min mage.. tyckte att promenaden på en timme räckte mer än nog. I vanliga fall (utan hundar o utan is) hade den väl gått på ca fyrtiofem minuter men idag tog det lite tid. Det fick det göra eftersom vädret var så fint och det inte gick att gå snabbare om man inte ville riskera att stå på öronen. Det ville jag inte!!

Fick besök av en gammal barndomsvän under lunchen idag o det var ett trevligt avbrott på dagen. Har dessutom lyckats klippa (nästan) hela Tuffe och rensat ett par lådor till.. men nu är det dags att ta tag i magen på allvar igen den har protesterat högljutt (fast i det tysta) sista timmarna så jag ska inte sträcka på det tålamodet mer.. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar