söndag 12 februari 2012

Skitkväll o skitmorgon

Igår var en hemsk dag. Kvällen var katastrofal. Trots att vi hade god mat på bordet, god efterrätt till melodifestivalen (sög som vanligt?!) och relativt gott om tid här hemma.. så ville inte magen vara med mig över huvud taget. Körde fast totalt o tokvärkte hela kvällen. Vare sig massage eller något av mina andra "trixs" hjälpte. Inte ens då maken gång på gång försökte hjälpa mig massera. Tarmen stod tokstill o värkte som skrutt. Verkligen.

Slutade med att jag, i slutet av melodifestivalen ,fick inta brädposition igen med ännu en resulax.. den femte igår? Fick ur mig en massa luft, efter ca 45 minuter upp o ner - då hade benen smått domnat bort o bebis gillade det inte..  men lite av den värsta smärtan, den som gjorde att jag inte kunde andas o gav mig huggvärkar släppte. Intog tre tabletter tarmslim o en massa vatten. La mig. Kunde inte sova. Magsyran skjutsades upp i munnen på mig o jag fick sätta mig gång på gång för att inte sätta den i halsen. Hemskt. Sov inte mycket trots att jag tagit två propavan i god tid före läggdax. Vaknade med en lite lugnare mage som ballade ur så fort jag reste mig. Vid femtiden tog jag även 4 oxyflush men inte heller detta ville få magen att fungera. Slutade med brädpass o tre resulax som körde upp mer än vad de gjorde nytta.

Sitter fortfarande och trampar på min cykel då även relaxiten har fastnat idag. Man undrar vad man gjort för fel?? Frukosten var hemsk att pressa ner, men med lite jävlar anamma gick det. Nu spränger magen o vill inte alls vara med.. som sagt, man undrar vad man gjort för ont? Tarmslim verkar än så länge ganska verkningslöst i min redan halvdöda tarm men jag skall testa med ännu en tablett ikväll.. fyra med andra ord. O göra slut på de oxyflush som jag har kvar sedan tidigare. Skam den som ger sig? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar