tisdag 8 mars 2011

Vidskeplig?

Jag tror jag börjar bli vidskeplig på "gamla dar".

Först sms:ar jag en healinggubbe och ber om hjälp att få min SNS operation snart. 4 timmar senare kommer samtalet från Lars Börjesson på Östra som meddelar att jag får min operation.

I söndags läste jag mitt horoskop i nån blaska hos mamma (brukar sällan läsa dem men just i söndags gjorde jag det). Där står att veckans sämsta är att jag kommer få ett återbud. Mycket riktigt. Nog fick jag ett återbud alltid. O inte var det ett rolig sådant heller. Kluven sitter jag här o funderar över hur jag ska lösa situationen som plöstligt uppstod. Men men, på nåt sätt ska det nog gå. Vissa saker kan man ju helt enkelt inte styra över!

Men frågan kvarstår. Börjar jag bli vidskeplig tro?? Vi får hoppas mina mardrömmar inte slår in bara o blir verklighet. Jag har dåliga erfarenheter av såna händelser från förr.. då jag drömde massa gräsliga saker som sedan visade sig bli verklighet. Gillar inte sånt där. Det skrämmer mig. Olustiga känslor i magen och i knoppen passar jag mig för.. de blir så lätt verklighet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar