onsdag 23 mars 2011

Proteinshake

Jag, proteinshaken och laptopen - mitt gröna sugrör icke att förglömma!!

Sitter o trampar på min cykel och är allmänt irreterad över att vädret inte är som utlovat. Dvs ingen sol här idag inte. Enligt yr skulle det vara helsoligt större delen av dagen, men den lyser då definivt med sin frånvaro här i alla fall.. :(

Hade sett fram emot en långpromenad i solskenet med vovvarna, men istället blev det en blåsig, ganska råkall promenad med två mer eller mindre ovilliga vovvar. Blev inte särskilt lång heller eftersom jag inte såg något nöje i att gå o släpa runt dem i kopplet.. tog dessutom så pass lång tid att jag inte fick klämt in nån löprunda heller innan det var dags för mat.. o nu har jag liksom tappat suget. Jag skulle sprungit före lunch om jag skulle kommit mig ut idag.

Sitter istället o surplar på en proteinshake. Inbillar mig att den skall hålla kroppen uppe i vikt och näringsmässigt balanserad utan att behöva stoppa i mig så satans mycket överskott idag. Tänkte vila magen så mycket det bara går mellan lunch o kvällsmat eftersom vi ska iväg en sväng ikväll.. då vill jag må så bra jag bara kan (även om jag självklart vet att det garanterat kommer skita sig, det gör det ju alltid.. ) och för att göra det måste jag ju undvika överflödig mat i systemet.. alltså har jag blandat till en egen variant av proteinshake. Mumsegod faktiskt. Är annars ingen fan av proteintillskott, men har hittat ett som jag faktiskt gillar.. Sunwarrior.. rått veganskt proteinpulver baserat på fermenterat brunt ris och sötat med stevia. Lättupptagligt och utan massa onödiga tillsatser. Kanon! Smakar vanilj, men jag har blandat ut det i en shake med havremjölk o choklad samt lite vattenlösliga fibrer och banan :) mumsigt värre! Rena rama efterrätten om jag får säga det själv. Iiiiisssskall :)

Skall testa ett nytt proteinpulver också. Hampa med chokladsmak. Även det rått. Ju mindre behandlat desto bättre.. :) kanske kan det hjälpa magen, kanske inte men det innehåller i alla fall betydligt mer energi än en vanlig hederlig fruktsmoothie och det smakar bra! Alltid nåt att hänga i granen..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar