onsdag 16 mars 2011

Bakdag

Det blir inte alltid som man tänkt sig - men å andra sidan, blir det någonsin det? Ser att två av mina inlägg från gårdagen inte publicerats .. hmm, de om akupunktur och andra behandligar vid funktionell förstoppning.. skumt. De syntes igår. Är det någon som är inne o hackar här tro. Morr.

Hur som helst. Skulle träffat en vän och fikat idag. Det blev int så. Gick åt skogen redan på morgonen. Började med att klockan inte ringde (hade satt den tidigare än vanligt så jag skulle hinna med allt jag tänkt innan det var dags att hämta henne på stationen.. magen o dylikt) men som sagt - den ringde inte. En halvtimme senare än jag hade tänkt mig kom jag upp ur sängen. Stressad. Minst sagt. Resoloren ville inte göra vad den skulle heller.. o min puttrande mage på det. Bådade inte bra.

En timme på brädan (längre än normalt) senare var det fortfarande katastrof. Bara o inse att dagen inte skulle hålla. Fick alltså avboka mötet. Nybakt bröd och planer till trots. Vad gör man? Inte sånt man drömmer om precis, men ibland är den mest oattraktiva lösningen också den bästa.

Jag blev alltså ensam idag. Inte kul men som sagt, ibland är det bäst som sker. Idag blev en bakdag istället. Sambon har önskat kanelbullar några kvällar i rad nu, så jag rörde ihop en deg. Något lösare än jag hade tänkt mig så det fick bli två längder eftersom den var svår att hantera. Luktar i alla fall gott och ser saftig och fin ut så jag hoppas den ska gå hem. Gjorde ett försök till rågbröd också. Oj så kompakt det blev. Vet inte vad magen säger om det, men det återstår att se.. ibland är det minst otänkbara det som funkar bäst!

Vetenskap vad är det.. utbildning, inbildning? Ah, va fan. Vad är bättre vetenskap än att testa själv. Då, om någonsin, får man ett vettigt svar. Det enda som i sammanhanget spelar någon roll.

Solen skiner ute idag med. Bestämde mig dock för att inte springa. Känns som jag har något i kroppen, förutom magen då vill säga.. förkylning? Jag vet inte men skallen känns bra tung. Ser dock väldigt lockande ut utanför fönstret.. men jag sitter här o trampar ändå. Just nu kan jag inte ta mig ut vare sig jag vill eller inte för magen tillåter inga såna utsvävningar.. det skulle varit i förmiddags i så fall. Innan all mat intog min tarm. Eller i kväll, innan kvällsmaten.. när den förhoppningsvis lagt sig lite efter min nästa brädprocedur. Jag tvivlar dock på att den lugnar sig idag. Den borde gett sig vid det här laget i så fall. Den borde i alla fall bete sig bättre än den gör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar