söndag 13 mars 2011

Resulax, resolor, överdosera.. överdosera ännu mera..

Usch. Inte bra det här.. överdoserat mina resulax så det står härliga till sista veckan. Visst har de hjälpt mig att må bättre när jag tagit dem, men hur bra är det på en skala?

Enligt ordination ska jag ta högst två per dygn. Egentligen en.. jag är uppe i fyra. Fantastiskt? De påstås att de inte skall skada tarmen, att de inte skall vara vanebildande men hur mycket kan man tro på det egentligen? Inte alls. Lika beroend av dem som jag är av mina resolor. Utan dem fungerar jag inte. Med dem fungerar jag fortfarande under all kritik- för i ärlighetens namn hjälper de mig inte att må bra- men de hjälper mig (i kombination med alla andra skumma magövningar jag har för mig) att inte explodera. Det får man väl källa ett framsteg i allt annat elände?

Min förhoppning är att jag skall kunna slippa de här grejerna med sns. Förmodligen kommer jag behöva något att kombinera med, om det ens hjälper men inte i de doserna jag tar dem idag. Kanske mer normalt? För hur bra kan det vara att proppa kroppen full med sorbitol? Med procalupride? Inte alls. Resolor, vad kommer det namnet ifrån egentligen? Resolution? Lösning med andra ord? En ganska kass sådan måste jag säga. Om den gav den positiva effekt som den borde göra så hade jag väl varit relativt symptomfri nu? Symtom förresten.. vart kommer de ifrån? En kropp som sparkar bakut för att jag inte fattar vad den försöker säga till mig? Hm, värt att fundera över..

I dag mår magen fan i alla fall. Ska försöka ta mig ut o springa lite. Det är ju värsta "sommarvärmen" ute idag. Hela åtta grader (enligt yr, jag skall kolla termometern sen, men det känns ju lovande i alla fall!) och minimalt med vind.. perfekt! Det gäller att passa på.. i morgon ska det ju blåsa igen.. o imorgon är inte Anders hemma så då blir motivationen betydligt mindre att orka ta mig ut.. jag tror det blir en fixa-gardin-och-baka-dag imorgon. Känns rätt motiverat faktiskt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar