fredag 4 mars 2011

MSM, nyponpulver och lite annat smått och gott

Fick en ny laddning produkter från raw food shopen igår. Massa härligheter kort och gott!

I morse provade jag MSM pulver igen. Rått. Jag har gjort det förr, men av nån anledning (kan det vara smaken tro..? JA! Det kan vara smaken!) lade jag ner det ganska snart. Nu har jag dock fått tillbaks mycket av mina allergiska besvär och har utslag som kliar titt som tätt så jag tyckte att det var värt ett nytt försök. Beauty mineral kallas den. Hm, blir jag snygg på köpet då?? Man kan ju hoppas. Hade inte skadat o bli lite fräschare lite här o var faktiskt. Hade jag lätt kunnat ta som en trevlig bieffekt!

Det smakade inge vidare den här gången heller. Det smakade FAN rentutsagt och jag undrar hur jag ska kunna tvinga i mig sån skit varje dag. Det ska nog gå bra. Bluda o håll för näsan o svälj - fort! Sen skölja med nåt gott.. det lär behövas! Hade tänkt ge hundarna lite också, för deras leder.. men jag tror inte det är nån idé att ens försöka. Får inte jag ner det utan våld kan jag ju gissa utan att behöva fundera nån längre stund att de kommer vända o gå direkt de känner doften. Eller smaken för den delen. Möjligen att jag kan lura i Lukas lite, men definitivt inte Tuffe. Ska testa med Anders när han kommer från vasaloppet. Svag och utsliten. Då kan man nog få i honom lite såna här gräsligsmakande nyttigheter?? Jag inbillar mig det i alla fall. Det är värt ett försök.

Krämen med MSM var i alla fall otroligt skön på en kliande hy och den luktade underbart! MSM, för er som inte vet det, är organiskt svavel. Bra för hudproblem med andra ord - och massa annat också för den delen!

Nyponpulvret var betydligt lättare att få ner. Men å andra sidan hade jag väl aldrig tvivlat på det. Jag har ju käkat det förut också. Fullt med c-vitamin och har en härlig färg.

Fick mina nya träningskläder idag också. För en gångs skull passade de. PUH! Ut o springa när isen är borta o vädret mildare med andra ord. Nu har jag ju snygga kläder så nu ska jag bara se till att släpa mig ut och också. Får be Anders göra halva jobbet. Släpa mig ut med andra ord. Känns jobbigt när man mår fan att ta sig ut o springa. Men jag vet ju att det gör gott för magen. När det väl är över. Eller igång. Lite beroende på hur mycket vätska jag har i magen och hur mycket vätska som gått förlorad. För att inte tala om alla gaser som skvalpar runt. För gaser, ni som vet, de gör jävligt ont. Speicellt när de sätter sig fel och vägrar flytta på sig. Man kan gråta över mindre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar